Kurser:

 

Som træet på billedet, der står der og strækker sig mod himlen, er det vigtigt at du også føler dig i kontakt med såvel dine rødder som din fremtid.

 

Jeg tilbyder kurser i personlig udvikling, som tager udgangspunkt i astrologien og den indianske livsfilosofi.

 

Jeg holder af at kombinere ting, og har udviklet en metode som giver dig et godt redskab til at forstå dig selv såvel som andre. Du bliver bedre til at navigere i livet; du bliver bedre til at gennemskue de mønstre, der måske skal brydes - eller måske bare justeres, så du får mest muligt ud af de vuggegaver, du er kommet ind i livet med.

 

Kurserne kommer til at indeholde en grundig introduktion til begreberne Medicinhjulet og Månelovene, som er urgammel viden, der vil hjælpe dig i en moderne verden.

 

Der er tre spørgsmål, som vil være centrale i kursusforløbet: Giver jeg liv til mig selv? Giver jeg ligeledes liv til andre? Og endelig - efterlader jeg mig liv? Disse spørgsmål udfordrer den måde de fleste er opdraget på, da vi i vores del af verden ofte ikke har fået lov at tænke på os selv førend andre. Men det er essentielt at afbalancere sin egen livskvalitet inden der deles ud til andre.

 

Kurserne vil blive udbudt forår og efterår og vil strække sig fra fredag aften til søndag aften.

 

 

Studiekreds:

 

I løbet af vinteren vil der være mulighed for at følge en studiekreds, hvor emnet er det samme som på kurserne, men hvor der vil være mulighed for at arbejde med metoderne og den indianske tanke i et helt andet tempo.

Astrologi - horoskopet og den indianske indflydelse:

 

Det er muligt at at mødes til individuelle samtaler. Med udgangspunkt i dit fødselshoroskop vil vi kigge på de potentialer og gaver du har med dig ind i livet. Vi vil se på hvad der har været udfordrende i dit liv, og hvor dine stepstones ligger parate på vejen foran dig. Hvilke valg og hvilke muligheder ligger lige først for.

 

En øget selvforståelse øger din indsigt i andre mennesker og deres adfærd.

Copyright © All Rights Reserved