Jeg tilbyder en række forskellige events i mit galleri/atelier - bl.a. polterabend, fødselsdage, jubilæer, pigeaften, maleaften eller hvad du/I ønsker.

Dette gælder såvel private som virksomheder.

 

Polterabend:

Jeg tilbyder jer en anderledes polterabend med mulighed for såvel kreative udfoldelser som personlige indsigter ud fra astrologi og indiansk livsfilosofi.

Dels kan I male et fælles billede, hvor jeg vil være behjælpelig med at styre processen i opstarten, men hvor det ellers bliver helt jeres eget billede, som bruden/gommen kan få med hjem som et varigt minde. Og dels får bruden/gommen en personlig tale (speach) ud fra vedkommendes horoskop, hvilket kræver at jeg har de eksakte data såsom fødselsdag og -år, samt fødested og fødselstidspunkt. Hvis vi mangler tidspunktet, kan det alligevel lade sig gøre at give nogle guidelines ud fra astrologien og den indianske livsfilosofi; dog uden et fremtidsperspektiv.

Jeg kombinerer astrologien med den indianske livsforståelse, hvorfor meget af indholdet bliver for alle, og på den måde bliver der en balance mellem det meget personlige og det almene.

I kan naturligvis nøjes med at male et billede.

Jeg kan tilbyde sandwiches/drikkevarer eller te/kaffe og kage (eller begge dele) som del af programmet.

 

Fødselsdag/jubilæer/pigeaften m.m.:

Har du/I lyst til at arrangere en anderledes dag/aften sammen, kan I komme og male et fælles billede eller male et billede hver især, såfremt I foretrækker det mere individuelle udtryk.

Det hele foregår i en rolig og behagelig atmosfære og jeg er gerne behjælpelig med at komme i gang med maleriet, men ellers vil det være op til jer, hvad der skal komme ud på lærredet.

Hvis I ønsker det vil jeg gerne krydre jeres event med et mini foredrag om den indianske livsfilosofi, og hvordan vi bruger denne viden i det 21. århundrede. Ved at gennemskue nogle af dine egne mønstre kan du blive bedre til at opløse stressfulde udfordringer og bedre til at navigere i livet generelt.

 

Virksomheder:

Jeg kommer gerne ud i jeres virksomhed og laver et arrangement omkring fællesmalerier. Evt. krydret med et foredrag.

Copyright © All Rights Reserved